Metoda utrwalania produktów
Dodano: 1 rok 11 miesięcy temu
Chcesz wyjść na przeciw oczekiwaniom konsumentów, którzy cenią sobie najwyższą jakość i zdrowy tryb życia? Zapraszamy do odwiedzenia naszej strony internetowej i poznania szczegółów dotyczących High Pressure Processing. Paskalizajcja korzysta z wysokiego ciśnienia, które zastępuje wysokie temperatury oraz dodatki konserwujące. W przeciwieństwie do HPP mają one niekorzystne działanie na zdrowie konsumentów i mogą wywoływać alergie oraz pogorszenie się samopoczucia. Nowoczesna technologia to metoda utrwalania soków i innych napoi.
Kategorie: Przemysł Tagi: metoda utrwalania żywności , metoda utrwalania soków , metoda utrwalania napojów , hpp , high pressure processing , paskalizacja
Podobne wpisy
Komentarze
Adres strony:
Wyświetleń:
355
Wizyt:
81
Kliknięć:
2
CTR:
2.47%